Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

L'Espai Canya Jove celebra els seus 15 anys de vida amb múltiples activitats

L'acte estrella de la programació és un concert del popular grup Els Catarres


L'Espai Canya Jove celebra els seus 15 anys de vida amb múltiples activitats

 L'Espai Canya Jove celebra enguany els seus quinze anys de vida i ho fa amb un ampli programa d'activitats destinat al seu públic principal: el jovent de Sant Quirze. Al llarg de quinze anys han estat moltes les persones que han utilitzat aquest punt de referència de tots els temes relacionats amb els i les joves. 

Aquest servei dirigit al jovent va començar ara fa quinze anys amb un petit espai a l'edifici municipal del carrer Sant Isidre, una oficina on es va començar a dinamitzar la vida social dels nois i noies, amb diferents activitats i informació i des d'on va sortir el primer Que Què? la revista feta per i pels joves que encara ara segueix viva.
Tot seguit, el Canya Jove es va instal·lar a la Biblioteca Municipal, on va obrir-se totalment a la població en general i es va convertir en el veritable referent a Sant Quirze de tots els temes relacionats amb la joventut. Tant el jovent com les seves famílies podien trobar allà tota la informació relacionada amb els estudis i les sortides professionals i una orientació adaptada a cada cas. Els i les usuàries també podien accedir a una destacada viatgeteca i a un important fons documental sobre qualsevol tema d'interès per als nois i noies.A banda de la informació, el Canya Jove oferia tallers i xerrades sobre temes de salut jove, turisme juvenil així com exposicions de caire divers, però sempre amb el denominador comú de ser interessants per al seu públic. Les entitats juvenils també han pogut trobar en el Canya Jove el seu assessorament i espai de referència.
Finalment el Canya Jove es va convertir en l'Espai Canya Jove, amb un edifici propi ubicat a la ronda d'Arraona 29-31 des d'on encara avui presta els seus serveis i activitats. També a nivell telemàtic, el Canya Jove ofereix els seus serveis a través del web www.canyajove.cat. 
Celebració de l'aniversari
El tret de sortida de la celebració tindrà lloc dijous 17 de novembre a l'IES Sant Quirze, amb una presentació d'un vídeo promocional de tots els serveis que ofereix el Canya Jove.
El dia principal de la celebració de l'aniversari serà, però,  el 19 de novembre, durant el qual el parc de les Morisques es convertirà en el punt neuràlgic de la festa al llarg de tot el matí. Les activitats començaran amb una batucada a les 11 hores i els i les participants podran gaudir de un taller-sxhibició de graffiti, una xocolatada i animació juvenil a càrrec de Gatzara, un mural fotogràfic de la mà d'Envidiarte, un taller de Henna, varies propostes a càrrec del Col·lectiu Otaku, tallers de pintura warhammer i partits d'handbol 4x4 a càrrec d'Handbol Sant Quirze. També al matí el jovent podrà gaudir de l'actuació de dj roots zafra a càrrec de Marabunta.
Concert d'Els Catarres
A la tarda, l'acte estrella serà el concert del popular grup Els Catarres, que ha triomfat amb èxits com Jennifer, una actuació que tindrà lloc a les 19.30 del mateix dissabte 19 de novembre a l'exterior del Centre Cívic Can Feliu.