Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Nova edició del projecte Comenius a Sant Quirze del Vallès

Un total de 25 professors i 30 alumnes de 5 instituts europeus treballen un projecte amb l'Institut Sant Quirze a l'entorn de la química


 Nova edició del projecte Comenius a Sant Quirze del Vallès

  Sant Quirze del Vallès ha estat seu d’una nova trobada de coordinació del projecte Comenius, en què l’Institut participa conjuntament amb centres de secundària de cinc països més: Anglaterra, Holanda, Itàlia, Irlanda i Àustria.
Un total de 25 professors i 30 alumnes dels 6 centres, coordinats per un professor d’Holanda revisen en la reunió de coordinació els objectius del programa i realitzen la valoració dels objectius de l’any passat. 
Aquesta iniciativa es duu a terme durant dos anys i es tracta d’un projecte interdisciplinar que es treballa a partir d’un tema central, en aquesta edició “La química com una activitat d’empresa en el centre”.
Aquesta temàtica central es treballa mitjançant diferents àrees curriculars, com ara experimentals, naturals, matemàtiques, socials o anglès. Durants aquests dies estan treballant la química a través dels aromes i els sabors.
Durant la seva estada a Sant Quirze, que va començar el 26 d’octubre i s’allargarà fins al dia 30, l’Institut ha organitzat diferents activitats perquè els visitants coneguin el municipi. De fet, ahir dijous els estudiants van assistir a un acte de benvinguda al celler de Can Barra, presidit per l’alcaldessa, Montserrat Mundi, el tinent d’Alcaldia de Serveis Personals i regidor d’Esports, Edel Balboa, acompanyats d’altres regidors i regidores del municipi. També hi ha assistit el president del GIHSQ, Jaume Carbó.
Les famílies d’alumnes de l’Institut acullen aquests dies els estudiants visitants, tal i com es fa en els respectius països amb els representants de Sant Quirze del Vallès.