Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Ja es pot consultar el cens electoral en línia per les properes eleccions generals del 20 N

Un total de 13892 quirzetencs i quirzetenques podran votar-hi


Ja es pot consultar el cens electoral en línia per les properes eleccions generals del 20 N

 Un total de 13892 quirzetencs i quirzetenques podran votar a les properes eleccions Generals convocades pel diumenge 20 de novembre.

L'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ja ha posat l'aplicatiu de consulta del cens electoral en línia perquè tothom que vulgui anar a votar pugui consultar  de manera telemàtica el local electoral on li toca votar. Per a qualsevol dubte, la ciutadania es pot adreçar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament.

Els locals electorals obriran les portes a les nou del matí fins les 20 hores, moment en que començarà l'escrutini que també es podrà seguir en línia i en temps real a través del següent enllaç: Escrutini en línia.
En total, una setantena de persones treballaran al llarg d'aquesta jornada a Sant Quirze per garantir el bon funcionament de la cita amb les urnes. 
Al llarg de tot el dia 20 de novembre, l'Ajuntament habilitarà un punt d'informació a la planta baixa de l'edifici consistorial per resoldre qualsevol dubte o incidència que es pugui generar. Telefònicament, també es podrà fer consultes mitjançant el telèfon 937216800.
Seguiment de la jornada
En el decurs de la jornada, l'Ajuntament difondrà informació a través dels diferents canals telemàtics i xarxes socials. Podreu seguir l'actualitat al moment mitjançant el Twitter, el Facebook i també a través dels webs www.santquirzevalles.cat i www.radiosantquirze.cat