Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

L'escola El Turonet celebra la Setmana de la Química

La iniciativa respon a la proclamació del 2011 com a Any internacional de la química


L'escola El Turonet celebra la Setmana de la Química
L'any 2011 ha estat proclamat l'any Internacional de la Química.  Per aquest motiu, durant la setmana del 7 al 11 de novembre a l'escola El Turonet es faran activitats relacionades amb aquest tema que, a més és l'Eix transversal durant el curs. 
Entre d'altres, el programa d'aquesta Setmana de la Quimica al Turonet inclou tallers d'observació i experimentació, i activitats que faran que els alumnes puguin veure com intervé la química en el nostre dia a dia i en el nostre futur. 
La iniciativa compta amb la col·laboració de pares i mares químics, que oferiran xerrades i experiments a l'escola. Tots els nivells faran un treball a fons d'aquest tema relacionant-lo amb totes les àrees. 
El projecte també incorpora sortides diverses al  Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya de Terrassa i  a l'exposició "Tot és química". L'alumnat participarà també al "Global Experiment, l'aigua una solució química", que tindrà lloc el proper 8 de novembre a la Pedrera de Barcelona.  Aquest, és un experiment que es fa a tot el món a la vegada analitzant l'aigua.
La cloenda d'aquesta setmana cultural tindrà lloc el proper 11 de novembre a la Patronal amb l'espectacle Reacciona amb la química del grup Experimentalia. Podeu seguir totes les activitats al web de l'escola: