Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerç

El mercat ecològic permetrà als visitants passejar en "burricleta" aquest dissabte 5 de novembre

Aquest mercat visita Sant Quirze el primer dissabte de cada mes


El mercat ecològic permetrà als visitants passejar en "burricleta" aquest dissabte 5 de novembre

Les persones que s'apropin dissabte al matí al mercat ecològic de Sant Quirze del Vallès, ubicat a la rambla de Lluís Companys, podran gaudir d'una passejada en burricleta. La "burricleta" és una bicicleta elèctrica de pedaleig assistit o "pedelec", que incorpora un petit motor elèctric amb una bateria extraïble i recarregable.

Aquesta acció s'emmarca en el programa de dinamització del Mercat Ecològic del Vallès, que visita Sant Quirze el primer dissabte de cada mes i que vol fomentar els valors de respecte amb el medi i l'alimentació sana i saludable.
Aquest mercat posa a la disposició dels quirzetencs i quirzetenques una gran varietat de productes d'alimentació de temporada i del territori que complementen l'oferta comercial de Sant Quirze. 
Al mercat s'hi poden trobar productes ecològics, locals, artesanals i de la terra, respectuosos amb l'entorn i el medi ambient i que milloren la qualitat de vida dels consumidors.
Els productes ecològics són productes vegetals i animals que han estat conreats utilitzant tècniques respectuoses amb el medi ambient, que no contenen ni pesticides ni herbicides i respecten la fertilitat natural de la terra, amb espècies adaptades a l'entorn.