Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

L'espectacle familiar "Com un mirall" aproparà la música, la poesia i l'audiovisual a Sant Quirze

La proposta parteix dels poemes de Joana Raspall, una de les poetesses més estimada pels infants de Catalunya


L'espectacle familiar "Com un mirall" aproparà la música, la poesia i l'audiovisual a Sant Quirze

 La pandereta, el pandero , la guitarra, el violí, l'acordió i el piano són alguns dels protagonistes de l'espectacle "Com un mirall" que es podrà veure aquest diumenge a les 6 de la tarda a la Patronal emmarcat en el programa de l'agrupació Rialles Sant Quirze. 

La proposta combina la música i l'audiovisual amb els poemes d'una de les poetesses més estimada pels infants, Joana Raspall.
Els versos parlen de la vida, dels somnis i dels sentiments a través del color, el so i el moviment de Marta Rius i Guillem Ballaz, dos músics que entren i surten de l'univers particular que conforma un espectacle. Divertiment, tristor, enyorança, tendresa, felicitat i complicitat són algunes de les emocions que es poden experimentar fruït del treball de la companyia El Somni del Drac.
Les entrades es poden adquirir de manera anticipada a la Llibreria DINA 4 i a Serveis Sant Quirze. El preu és de 6 euros per al públic general i 5 euros pels amics i amigues de Rialles. També es podran adquirir entrades una hora abans de l'espectacle a la mateixa Patronal.