Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

El grup de rock català Lax'n Busto oferirà una classe magistral a l'alumnat de l'escola Purificació Salas Xandri

La visita s'emmarca en un projecte multidisciplinar a l'entorn del rock català


El grup de rock català Lax'n Busto oferirà una classe magistral a l'alumnat de l'escola Purificació Salas Xandri

 Un total de 125 nens i nenes del Cicle Superior de l'escola Purificació Salas gaudiran el proper 8 de novembre de la visita del popular grup de rock català Lax'n Busto. La iniciativa s'emmarca en el projecte Lax'n'rock a les aules, que ha permès a l'alumnat d'aquest centre treballar diferents competències a l'entorn de la producció musical.

El projecte trasllada als i les alumnes els valors de la responsabilitat, l'esforç i dedicació que hi ha darrera d'una cançó, des de la seva creació fins a la posada en escena. També fomenta la creativitat i la imaginació, dues habilitats que formen part de la vida quotidiana dels músics professionals.
Durant tot aquest primer trimestre de curs, els nens i nenes han pogut apropar-se al rock català mitjançant la recerca d'informació, la confecció d'una auca, a banda d'altres activitats que culminen amb aquesta visita del grup.
Durant la visita, els tres components de Lax'n Busto, Pemi Rovirosa, Jimmy Pinol i Salva Racero, combinaran explicacions més didàctiques de la seva feina amb audiovisuals, cançons i exemples pràctics tocats en directe.
L'alumnat podrà conèixer de prop el procés de composició, treball en grup i gravació d'un disc professional així com la seva posterior promoció que sovint acaba amb una gira de concerts en directe.