Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avisos

Activat el Pla d'Emergència Municipal en fase d'alerta per risc de calor intensa

S'habiliten dos refugis climàtics i es facilita l'accés a la piscina municipal a les persones vulnerables


Augment progressiu de la calor el dia 18, on Catalunya entrarà en fase de perill màxim a la tarda especialment al nord-oest.

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha activat el Pla Bàsic d’Emergències Municipals en fase d’alerta per les altes temperatures que es preveuen a partir de demà dimarts, 18 de juliol.

Per això ha posat a disposició de la ciutadania dos equipaments municipals com a refugis climàtics: la Biblioteca Marcel Ayats (oberta els dilluns i dimecres, de 15.30 a 20.30 h i els dimarts i dijous, de 10 a 13 i de 15.30 a 20.30 h), i el Casal Serra de Galliners (obert cada dia de 10:00 a 13:00 i de 16:00 a 20:00 h).

Tanmateix, es permet l’accés gratuït a la piscina municipal del Complex Esportiu Can Casablanques i a la piscina de les Fonts als col·lectius més vulnerables, que són els infants menors de 13 anys, dones embarassades i persones majors de 65 anys, mentre duri l'emergència.

Els infants menors de 12 anys hauran d'accedir-hi acompanyats d'una persona major d’edat, mentre que els infants de 12 i 13 anys podran accedir-hi sols,  presentant una autorització signada dels seus pares o tutors. Les persones que gaudeixin de la gratuïtat hauran de ser veïns/es i/o treballadors/es de Sant Quirze del Vallès, i acreditar-se com a tal amb document oficial, a la recepció de cada instal·lació esportiva.

Es recomana a la ciutadania que segueixi els principals consells de protecció i prevenció per calor intensa. En cas d’urgència, es pot trucar al 112 o a la Policia Local, al 937216868.