Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Alumnat de la UAB visita avui el Centre de Formació d'Adults l'Olivera

Els estudiants participaran també en dues activitats intergeneracionals com a pràctica formativa


Alumnat de la UAB visita avui el Centre de Formació d'Adults l'Olivera

Més d’una trentena d’alumnes de l’assignatura “Estratègies didàctiques per a la formació de persones adultes” del Grau de Pedagogia i d’Educació Social de la UAB han visitat avui el Centre de Formació d’Adults l’Olivera. Són nois i noies de 4art que, com a activitat pràctica, coneixeran el funcionament de projectes innovadors com el PFI del centre i les diverses iniciatives que organitzen o l’assessorament que ofereix “la Llançadora”, un espai d’acompanyament i assessorament formatiu.
La directora del Centre, Yolanda Corral, els ha rebut avui al celler de Can Barra, i juntament amb representants de l’alumnat del PFI, els ha explicat l’experiència i les oportunitats que aquest projecte els aporta. A continuació, han pogut visitar les instal·lacions del centre, per continuar posteriorment participant en diverses activitats més pràctiques al llarg del matí. D’una banda, aniran al Casal Serra de Galliners per compartir amb la gent gran una sessió intergeneracional i donar-los suport en l’ús del mòbil; i de l’altra, es desplaçaran a la Casa Vila Puig per compartir una sessió de música emmarcada en el projecte Les Golfes.

Un record al 40 aniversari del centre
El Centre de Formació d’Adults l’Olivera clourà aquest matí de divendres amb un altre acte on l’alumnat serà el protagonista. I és que amb motiu del 40 aniversari de l’escola, el jovent ha regalat al centre una olivera, que es plantarà avui al pati. Seguidament, una fideuà compartida entre professorat i alumnes els permetrà celebrar la jornada i els anys de trajectòria.