Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Medi Ambient

Aquesta nit es farà un tractament fitosanitari a l'arbrat de diferents zones

Es recomana al veïnat que tanqui finestres i retiri roba i aliments de balcons i terrasses durant l'actuació


Aquesta nit es farà un tractament fitosanitari a l'arbrat de diferents zones

Aquesta nit de dijous 6 a divendres 7 es farà un control fitosanitari de l’arbrat viari del municipi. L’actuació començarà a les 22 hores i s’allargarà fins les 4 de la matinada.
L’empresa Alemany és l’encarregada de dur a terme el tractament, de manera anual, a til·lers, pollancres, oms, tipuanes i eucaliptus. L’objectiu és prevenir les plagues de pugons, caparreta i galeruca de l’om.

Les zones afectades per aquesta actuació són les següents: Sant Quirze Jardí, Vallsuau, Vallsuau Ponent, c. de Segarra i c. de Garrigues, av. Can Pallàs, c. de Priorat (des del c. Rosselló fins a la rotonda del c. Pallars), av. Egara (des de Correus fins a la rotonda de rda. Arraona) i ronda Arraona (des de la rotonda fins a l'escola Purificació Salas), c. de Mossèn Francisco Rosales, i carrer de Josep Pascual Vila.

Es recomana al veïnat de les zones afectades que tanquin les finestres i retirin aliments i roba de les terrasses o balcons durant el tractament.

El producte que s’utilitza per a aquest tractament és biològic, d’origen natural. En cas d’utilització d’algun agent químic, es fa de forma racional i en els casos en què no és viable o recomanable la utilització d’altres mitjans de lluita.