Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Arrenca el grup de treball per debatre l'ús del mòbil en menors

L'Ajuntament participa activament en aquestes sessions integrades per representants de la comunitat educativa


Arrenca el grup de treball per debatre l'ús del mòbil en menors

L’Ajuntament ha començat a treballar en el debat sobre l’ús del mòbil en infants al municipi. L’eina escollida ha estat la creació d’un grup integrat per membres de la comunitat educativa de tots els àmbits: centres educatius, AFAs, famílies i professionals de diversos sectors. L’objectiu és consensuar les mesures que ajudin en l’endarreriment de l’ús del primer mòbil.

La primera reunió va tenir lloc dijous 18 de gener, a la sala Salut Pastor de la Patronal i amb una quinzena d’assistents. D’aquesta trobada va sorgir la proposta de perfilar iniciatives que es puguin anar treballant en properes sessions, i anar concretant accions. Aquestes es faran extensives al Consell Educatiu Municipal del mes de juny.

Recordem que aquest grup de treball s’ha materialitzat arran de la creació del grup de Telegram “Sant Quirze del Vallès-Adolescència lliure de mòbils”, promogut per famílies del poble preocupades per l’ús dels mòbils en menors.
En aquest sentit, l’Ajuntament ha facilitat l’espai de trobada per a la creació d’aquest grup de treball, esdevenint també part activa i implicada en el procés.