Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Comença un nou curs del Consell d’Infants de Sant Quirze

El proper dia 9 s’obre el termini perquè l'alumnat no escolaritzat al poble presenti la seva candidatura


Comença un nou curs del Consell d’Infants de Sant Quirze

El proper dilluns día 9 comença el termini perquè els infants de 5è i 6è de primària escolaritzats fora de Sant Quirze puguin presentar candidatura i formar part així del Consell d’Infants. Una mesura que garanteix que aquest òrgan de participació sigui el màxim representatiu.
I és que el Consell d’Infants permet a aquest col·lectiu col·laborar activament en la construcció, desenvolupament i millora de Sant Quirze del Vallès a través de l’expressió d’idees, reflexions, opinions i propostes amb voluntat transformadora.
La seva distribució estableix fins a un màxim de 20 representants candidats/es escollits i escollides directament a les escoles del municipi de Sant Quirze del Vallès: 2 consellers/es titulars per a cada aula de 5è i 6è de primària de cada escola del poble.

Així mateix, també inclou fins a un màxim de 10 representants d’infants de 5è i 6è NO escolaritzats/des al municipi de Sant Quirze del Vallès.
Trobareu el detall d’aquest darrer tràmit aquí.

Recordem que durant aquesta setmana del 2 al 6 d'octubre, l'alumnat de cinquè i sisè de les escoles del municipi, està rebent sensibilització amb relació al Consell d'Infants. Es tracta de tallers de participació i accions de sensibilització a les aules, que tenen com a objectiu explicar quin és el paper dels consellers i consellers en aquest òrgan de participació, així com reflexionar sobre la seva rellevància al municipi.

Aquest curs escolar, el Consell d’infants es renovarà parcialment, és a dir, el procés electoral es farà a les aules de cinquè, donat que els consellers/es infantils que es troben a sisè seguiran en el seu càrrec, si així ho desitgen, ja que el mandat és per dos anys.