Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

Arriba la Festa Cubana a Can Feliu!

Encara es poden comprar entrades per aquesta trobada solidària


Arriba la Festa Cubana a Can Feliu!

El proper dissabte 1 de juliol Sant Quirze del Vallès acollirà una nova edició de la Festa Cubana. L’Ateneu del Món, en col·laboració amb l’Ajuntament, organitza novament i per 26è any consecutiu aquesta festa solidària popular ja consolidada al nostre poble.

La trobada tindrà lloc als exteriors de la Masia Can Feliu a partir de les 20.30 hores. Hi haurà sopar a l’aire lliure, música cubana en viu de la mà de l’orquestra “Chekereson”, dj, ball, sorteig de regals, mojitos o cava.

La festa és oberta i lliure per a tothom. El preu del sopar són 13 euros. Podeu comprar la vostra entrada en aquest enllaç.

Enguany, tots els beneficis que es recullin són per la Fundació Vicente Ferrer. Es tracta d’una oenegé compromesa des del 1969, amb el procés de transformació d’una de les zones més empobrides de la Índia. L’objectiu principal de l’entitat és cuidar i acompanyar les persones més vulnerables en la lluita per aconseguir la igualtat. Trobareu més informació sobre la fundació en aquest enllaç.

Recordem que el cartell que dona imatge enguany a la festa ha estat realitzat per Alba Mora, alumna de l’Onze de Setembre i fruit d’un concurs.