Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Arriba la Revetlla a Sant Quirze!

Una gran foguera presidirà la Masia Mas Duran la nit del 23


Coca de Pastisseria Mix
Coca de Pastisseria Mix

Sant Quirze es prepara per gaudir de la revetlla de Sant Joan. La nit del 23, després de sopar, l’aparcament de sorra de la Masia Mas Duran acollirà la tradicional foguera, a tocar de la rambla de Lluís Companys. Es preveu que comenci a cremar a les 23 hores, amb l’arribada de la Flama del Canigó, acompanyada dels Diables de Sant Quirze. Amb la col·laboració de les persones assistents s’encendrà l’espectacular foguera.

L’acte està organitzat pel GIHSQ i l’Ajuntament, amb la col·laboració dels Amics del Canigó i Diables Sant Quirze.
El dissabte, a les 11 del matí, els nenes i les nenes interessades en aprendre a elaborar una foguera poden participar al taller que organitza el GIHSQ al mateix aparcament de terra de la Masia Mas Duran, a la rambla de Lluís Companys. Entre totes i tots els participants elaboraran l'estructura que cremarà la nit del 23.

Al Poble Sec també hi haurà festa, amb l'aniversari del Molí i Sant Joan, i diverses activitats de lleure.

El Galliner

L’entitat El Galliner organitza un sopar popular a la plaça d’Anselm Clavé, seguit per actuacions musicals. Hi haurà bingo, ball del fanalet i dj amb música.

Punt Lila

La plaça d’Anselm Clavé comptarà amb un Punt Lila, destinat a informar, sensibilitzar i prevenir les actituds masclistes i comportaments sexistes que es produeixin en aquests espais públics. Aquest estarà a disposició de la ciutadania des de les 21 hores fins les 2 hores.

Recordem que totes les activitats hauran d’haver finalitzat a les 2 hores.

Festa pre-celebració de Sant Joan

El Servei de Joventut ha organitzat per demà divendres una festa de pre-celebració de Revetlla, amb actuacions de Diables i música. A més, es presentarà el Consell d’adolescents i es faran diverses activitats com Karaoke, Play, sopar i música per fer gaudir de una gran festa adreçada als i les adolescents del poble.
L’activitat, que es durà a terme al Canya Jove, de 19 a 23 hores, requereix d’inscripció prèvia.
L’activitat s’adreça a adolescents i joves a partir dels 12 anys.

A Les Fonts, el centre cívic de Torre Julià acollirà també una prèvia de la Revetlla, amb tast d'aigües i diverses dinàmiques. Serà a partir de les 18 hores i us podeu inscriure en línia.

Gaudiu de la Revetlla amb precaució. Consulteu els consells.