Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gent Gran

Avis i àvies han gaudit de Platja d'Aro i el seu entorn aquests dies

Les colònies de la gent gran han finalitzat amb molt bona valoració


Avis i àvies han gaudit de Platja d'Aro i el seu entorn aquests dies

Les colònies del Casal d’Avis han arribat a la seva fi i ho han fet amb molt bona valoració. Un total de 33 avis i àvies han gaudit aquests dies de Platja d’Aro i el seu entorn. Dilluns al matí sortien en autobús cap a aquesta localitat del Baix Empordà totes les persones participants, per compartir quatre dies descobrint no només Platja d’Aro, sinó també Peratallada i Pals. També han fet diverses activitats i han descansat de l’hotel de quatre estrelles on s’han allotjat.

La iniciativa, organitzada des de l’Ajuntament, s’adreça a majors de 65 anys i majors de 60 pensionistes. S’emmarca en la programació del Mes de la Gent Gran, que s’està duent a terme aquest octubre.

Recordem que les iniciatives van començar el dia 2 amb una actuació musical, i continuaran els propers dies amb actes tan emotius com el reconeixement a les persones nonagenàries i centenàries del municipi el demà dissabte dia 21 a la Patronal.

El programa clourà amb la celebració de la castanyada al pati del Casal Serra de Galliners. Podeu consultar-lo detalladament en aquest enllaç.