Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

Avui comença la Campanya de recollida joguines

La iniciativa s’emmarca en el Mes de la Solidaritat, que desplega una àmplia programació d’activitats al municipi


Avui comença la Campanya de recollida joguines

Avui, 2 de novembre, comença la Campanya de recollida de joguines. La Mesa de Solidaritat organitza una campanya de recollida de joguines que es posaran a la venda el proper dia 19 al parc de les Morisques. Es tracta d’una activitat emmarcada en el Mes de la Solidaritat, que ja ha esdevingut un dels actes més consolidats de la programació any rere any.

Si teniu joguines que ja no us serveixin o contes infantils, podeu fer donació solidària d’aquest material, sempre que estigui en bon estat. La recollida es farà fins al proper 15 de novembre. Els punts de recollida són els següents:

. Escola Pilarín Bayés
. Escola Purificació Salas
. Escola El Turonet
. Escola Lola Anglada
. Escola Taula Rodona
. Escola Onze de Setembre
. Escola bressol El Patufet
. Biblioteca Municipal
. Escola d’Adults l’Olivera
. Espai Maria-Mercè Marçal
. Escola bressol Picarol Blau
. Kids&Us School of English
. Llar d’infants La Marieta
. Poliesportiu municipal
. Elm’s School
. FIAC Sant Quirze

La recaptació anirà destinada a l’associació Colors del Món, radicada a Sabadell, que dona suport i acompanyament a joves africans en situació d’extrema vulnerabilitat: lots bàsics d’aliments i higiene, formació, inserció laboral i coneixement de l’entorn.
Les joguines que no es venguin el dia 19 es posaran de nou a la venda el dia 17 de desembre i els beneficis es destinaran a la Marató de TV3.

Mes de la Solidaritat
Aquesta iniciativa forma part de la programació del Mes de la Solidaritat, treballat des del consens per la Mesa de Solidaritat. L’objectiu és donar visibilitat a les persones més vulnerables, respectant els seus drets fonamentals. El lema d’enguany és “Cap persona és invisible”, i al voltant d’aquesta fita, es recaptaran fons per a l’entitat Colors del Món, que dona suport i acompanya joves africans en situació d’extrema vulnerabilitat.

Una de les novetats d’enguany és la implicació del Consell d’Infants. Els nens i nenes representants d’aquest òrgan de participació explicaran a les escoles la finalitat solidària de la campanya i els membres de la Mesa de Solidaritat els donaran suport
Podeu consultar la programació íntegra en el document pdf relacionat en aquesta notícia, o en aquest enllaç.