Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

Balla country pel Senegal!

El proper dissabte Acció Solidària del Vallès organitza una trobada per donar suport als projectes que desenvolupa en aquesta zona de l'Àfrica


Balla country pel Senegal!

El proper dissabte el celler de Can Barra acollirà la VI Ballada de Country, de la mà d’Acció Solidària Vallès. Es tracta d’una sessió que començarà a les 18 hores i consistirà a impartir classes d’aquesta dansa, per poder realitzar una ballada conjunta dirigida per la professora Teresa Morell, de l’associació Country Mussols de Sant Quirze del Vallès.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és sensibilitzar i donar a conèixer els projectes duts a terme al sud del Senegal per l’entitat Acció Solidària del Vallès. Per això, les persones assistents hauran d’aportar 3 euros i col·laborar així amb aquest projecte.

Acció Solidària del Vallès és una organització no governamental de cooperació internacional. La seva activitat s’ha centrat principalment en aquesta zona de l’Àfrica, per garantir l’accés universal als serveis bàsics, respectant les característiques culturals i ètniques. Els projectes que desenvolupen són principalment educatius, sanitaris i de desenvolupament agrari. El seu punt de partida són sempre les prioritats marcades per les contraparts i els projectes estan sempre dissenyats amb tècniques i objectius sostenibles i amb perspectiva de gènere.