Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Centenars de persones van donar ahir la benvinguda a la Festa Major

El ball del fanalet va protagonitzar el vespre a la plaça d'Anselm Clavé


Centenars de persones van donar ahir la benvinguda a la Festa Major

Sant Quirze va donar ahir la benvinguda a la Festa Major amb el ball del fanalet. Més de tres-centes persones van assistir a la plaça d’Anselm Clavé per gaudir de l’actuació de la Big Barra Band. Quan es va fer fosc, l'orquestra va animar tothom a encendre el seu fanalet i recordar aquest ball tan popular al ritme de la música.

L’acte va estar precedit per les paraules de l’alcaldessa, Elisabeth Oliveras. Acompanyada pels portaveus de la resta de grups municipals va agrair la participació de tothom, inclosos els restauradors locals, les més de 45 entitats que fan possible la Festa, i el valor que aporten els veïns i veïnes del municipi a aquesta celebració: “desitgem que gaudiu d’aquests dies, que us retrobeu i doneu la benvinguda al nou curs, gaudint d’una festa segura, lliure d’agressions i exemple del nostre valor cultural com a poble “.

Alguns establiments locals van oferir un petit refrigeri, a base de coca i un còctel refrescant. L’acte va compartir vesprada amb els correbars de Festa Major, que van començar a les 19h, fins la una de la matinada.

Prèviament, es va inaugurar l’exposició “Un poble entre vinyes. 40 anys de la Festa del Most”, organitzada pel GIHSQ. El parc de les Morisques és l’escenari d’aquesta mostra que recull en imatges una de les festes més emblemàtiques i estimades del poble, la Festa del Most.

Podeu veure les fotografies d’ahir en aquest enllaç, i un vídeo resum de l’acte de benvinguda i l'exposició al Canal de Youtube.