Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Cesc Triquell guardonat amb el Premi Mussol 2023

Aquest reconeixement i el de mussolada es lliuraran divendres en un acte a la Patronal


Cesc Triquell guardonat amb el Premi Mussol 2023

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès lliura divendres el Premi Mussol i Mussolada 2023. L’acte d’aquests reconeixements tindrà lloc a la Patronal a les 19 hores, i es preveu que compti amb l'assistència de les persones guardonades. Les entrades per assistir-hi ja s'han exhaurit.

El cantant santquirzenc Cesc Fuentes Triquell ha estat enguany el guardonat amb el Premi Mussol de Sant Quirze 2023. El reconeixement de mussolada ha estat per a l’Associació d’alumnes i amics de l’Escola l’Olivera.
Recordem que el Premi Mussol s’atorga a una persona que s’hagi distingit per algun fet o acció que impulsi la identitat del municipi i/o que contribueixi a projectar el municipi. D’altra banda, el Premi Mussolada es concedeix a un col·lectiu que hagi dut a terme alguna activitat de dinamització de la ciutadania de Sant Quirze del Vallès.

Cesc Triquell

Aquest santquirzenc nascut el febrer del 2000, es va formar en producció i composició musical donada la seva gran vocació musical. Juntament amb els seus amics Pau Ruiz i Xavi Rueda, el 2019 fa un pas més enllà i creen un estudi tot formant el grup musical anomenat Alter Soma.

El 2022, per circumstàncies alienes, es va presentar a un càsting per participar en el concurs de talents musicals “Eufòria”, de TV3. A partir d’aquest moment, en Cesc fa una immersió en una experiència i vivència que fa que la trajectòria d’aquella vocació innata, com artista i músic, es desenvolupés de manera exponencial fins a ser finalista i quedar a les portes de ser el guanyador de la primera edició d’Eufòria, culminant en un doble concert al Palau Sant Jordi de Barcelona.

Tota aquesta aventura ha estat molt intensa i vertiginosa, però en Cesc sempre ha demostrat ser un jove amb una personalitat impecable, compromès amb les seves conviccions i les causes socials. Seguit per molts col·lectius d’infants, joves, amics i família, La Patronal es va convertir en punt de trobada, totes les nits de divendres, per seguir les gales del concurs.
En Cesc Triquell va ser el pregoner a la darrera Festa Major del poble, aplegant centenars de fans a la plaça de la Vila.

Associació d’alumnes i amics de l’Escola l’Olivera

L’Associació d’alumnes i amics de l’Escola l’Olivera es va crear en paral·lel al desenvolupament del Centre de Formació d’Adults, l’any 1982-83. Un grup d’alumnes, que fan d’unió entre l’activitat escolar i la lúdica, aporten idees i desenvolupen diverses activitats, com poden ser exposicions, obres de teatre, festes, sortides i un gran nombre d’accions amb molt d’èxit i participació. Aquest compartir fa aflorar en les persones participants valors que aporten positivament tot el col·lectiu. Així, es creen noves amistats, aficions, hàbits, vincles, esdevenint el motor que dimensiona encara més la qualitat i bon fer de l’escola.


Cris Juanico

El segell d’or a l’acte de lliurament del Premi Mussol el posarà l’actuació de l’artista menorquí Cris Juanico. Aquest presentarà les cançons del seu nou EP i espectacle "M'enroca" on no faltaran peces de la seva trajectòria en solitari i dels seus inicis com a líder dels Ja t'ho diré.