Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Cesc Triquell i l'Associació d'Alumnes i Amics de l'Escola l'Olivera recullen els Premis Mussol i Mussolada 2023

La Festa del Mussol va continuar amb el Dia de la Dansa, la Fira d'artesans i la Diada Gegantera durant el cap de setmana


Cesc Triquell i l'Associació d'Alumnes i Amics de l'Escola l'Olivera recullen els Premis Mussol i Mussolada 2023

L’artista santquirzenc Cesc Triquell va recollir divendres el Premi Mussol en el marc de l’acte institucional que va tenir lloc a la Patronal. L’Associació d’Alumnes i Amics de l’Escola l’Olivera també va rebre el Premi Mussolada d’enguany.

Una visible Patronal emocionada va acollir amb entusiasme tant el cantant com les alumnes de l’Associació. Triquell va mostrar-se feliç de ser titular d’aquest reconeixement al seu poble, que segons ell, l’ha vist créixer i l’ha acompanyat en aquests temps de vertiginosa carrera.

Per la seva part, la presidenta de l’Associació d’Alumnes, Ana López i l’expresidenta, Pepita Torres, van agrair el premi, recordant la important tasca de cohesió que fa l’entitat, fomentant els vincles entre les persones que es formen al Centre de Formació d’Adults l’Olivera.

L’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, va dedicar també unes paraules d’agraïment a les persones guardonades, destacant la seva aportació a la vida cultural, associativa i participativa del poble, i posant èmfasi en la importància d’aquests factors com a impulsors de la identitat de Sant Quirze del Vallès.

L’acte va cloure amb el concert del menorquí Cris Juanico, que va portar a l’escenari peces del seu disc “M’enroca”, i també altres temes de la seva trajectòria.

Podeu veure els vídeos dels premiats en aquest enllaç.

Festa del Mussol

L’acte del lliurament de Premis s’emmarca en les activitats de la Festa del Mussol que van continuar dissabte amb el Dia Internacional de la dansa, i la Diada Gegantera Albert Beltran. L’amfiteatre del parc de les Morisques va acollir aquests actes, que van comptar amb molt bona acollida. De fet, el dia de la Dansa va destacar per l’actuació de l’alumnat del Gimnàs Montserrat Creus. Pel que fa a la Diada, hi van participar colles d’arreu, acabant amb una ballada final especialment emotiva.

Diumenge al matí el parc es va omplir amb la tradicional Fira d’artesans de la Festa del Mussol i fins i tot un taller de figures de mussol en fang.

Vegeu les fotografies de tots els actes emmarcats en la Festa en aquest enllaç.

fotos