Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Salut

Com alimentar-te per guanyar força

La darrera xerrada del cicle de Nutrició i Salut focalitza l’atenció en la massa muscular


Com alimentar-te per guanyar força

El darrer taller impartit a Sant Quirze per la nutricionista Anna Gispert va centrar l’interès en la importància de guanyar massa muscular. El passat 15 de novembre la sala Salut Pastor va acollir la xerrada emmarcada en l’Escola de Nutrició i Salut “Com alimentar-te per guanyar força”. Més d’una trentena de persones van participar en la xerrada que va incidir en la importància vital de guanyar força per a un envelliment saludable, incidint en com aquests elements influeixen en el metabolisme, la immunitat i la qualitat de vida en general.

En aquesta ocasió Gispert es va acompanyar de l’entrenador personal Daniel Martínez, qui va captar l’atenció de les persones assistents amb una participació activa.

En aquest sentit, els temes clau que es van abordar van ser la diferència entre exercici, activitat física i NEAT: activitat termogènica no relacionada amb l’exercici.

També es va posar èmfasi en la importància de diversificar l’entrenament de força.

Finalment, es va subratllar que, a menys que es practiqui un esport amb una gran intensitat i durada, és fonamental establir fonaments sòlids per a una alimentació global, més que focalitzar-se exclusivament en el que es consumeix abans i després de l’entrenament.

Podeu veure la xerrada completa en aquest enllaç.