Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Comença la temporada 2024 del Pati de Contes a la Biblioteca Marcel Ayats

El cicle de narracions a l'aire lliure s'inicia el dimecres 22 de maig al pati de l'equipament municipal santquirzenc


Comença la temporada 2024 del Pati de Contes a la Biblioteca Marcel Ayats

La Biblioteca Marcel Ayats inicia aquest dimecres 22 de maig una nova temporada del cicle "Pati de Contes". Es tracta d'una iniciativa que es duu a terme al pati de l'equipament coincidint amb el bon temps i en què una vegada al mes entre el maig i el setembre diverses narradores i narradors ofereixen espectacles relacionats amb la literatura a l'aire lliure adreçats al públic adult. L'assistència és gratuïta però cal reservar plaça a http://entrades.santquirzevalles.cat.

La primera sessió, que tindrà lloc aquest dimecres 22 de maig a partir de les 22 hores, anirà a càrrec de Bubulina teatre i porta per títol "Com nos tornem" (fotografia). En l'espectacle, la senyora Isabel, una perruquera jubilada, recitarà poesies, cantarà, explicarà acudits i s'endinsarà en la biografia de personatges històrics amb un humor ben singular. Per assistir-hi, podeu reservar la vostra plaça al següent enllaç

La propera sessió tindrà lloc el 19 de juny, quan Pere Costa ens oferirà l'espectacle “Mala Estrella (i altres microrelats de Jordi Masó)”. El 19 de juliol, Cristina Giménez i David M. Landry ens presentaran "Dels límits coneguts", un recital poètic i sonor. Les entrades de cadascun dels espectacles es posaran a disposició de la ciutadania a l'endemà de la realització de cada sessió a http://entrades.santquirzevalles.cat.