Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat Eleccions

Consulta si ets membre d’una mesa a les Eleccions Europees

Un nou Ple de sorteig de mesa ha designat titulars i suplents per al proper 9 de juny


Consulta si ets membre d’una mesa a les Eleccions Europees

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès va realitzar ahir el Ple de sorteig de meses electorals, a les 14 hores, a la Patronal.
Com en els anteriors comicis al Parlament, la ciutadania pot consultar en línia si és membre d’una mesa per a les properes eleccions europees.

Seguidament, l’Ajuntament notificarà a les 279 persones titulars i suplents les designacions. Qui vulgui presentar al·legacions d’excusa a la Junta electoral de la zona (Jutjats de Sabadell) tindrà 7 dies per fer-ho des de la recepció de la notificació. A diferència de les Eleccions al Parlament de Catalunya, en aquesta ocasió també es podran fer telemàticament únicament mitjançant la plataforma web d’excuses.

L’Ajuntament, com és habitual, convocarà una reunió informativa per detallar les tasques durant la jornada electoral el proper 6 de juny, a les 18 hores, a la sala Josep Brossa de la Patronal.

Recordem que la campanya electoral començarà el proper 24 de maig, fins al 7 de juny.

Trobareu el detall d’informació electoral relacionada amb Sant Quirze, com els locals electorals habilitats, a l’apartat d’Eleccions Europees 2024 d’aquest web.

Abans del Ple de sorteig de meses l’Ajuntament va convocar ahir un ple extraordinari i urgent per aprovar la delegació en la Junta de Govern Local dels sortejos públics de designació dels substituts als titulars i suplents de meses electorals, per indicació de la Junta Electoral de Zona de Sabadell. D’aquesta manera, no caldrà que sigui el Ple qui aprovi les substitucions. Tots els grups van manifestar el seu suport a aquesta nova mesura.