Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gent Gran

Dansateràpia, Art-teràpia i tallers de compostatge per a gent gran

El Casal Serra de Galliners posa en marxa diverses activitats orientades al benestar emocional


Dansateràpia, Art-teràpia i tallers de compostatge per a gent gran

El servei de Gent Gran i el de Drets Civils i de Gènere han posat en marxa un espai per fer acompanyament emocional a les persones grans, realitzant activitats de dinamització comunitària. Aquestes es fan a càrrec de la psicòloga especialitzada amb persones grans del Servei d’Informació i Atenció a les Dones i es realitzen mensualment els divendres al Casal Serra de Galliners, en torn de matí o de tarda.

Una de les activitats és la Dansateràpia que convida a un procés d’autoconeixement i expressió emocional. La dansa ha estat un art històricament utilitzat per trobar-se i expressar-se, i en aquestes sessions s’utilitza per connectar-se amb la vida, les emocions, cossos, relacions i metes. Aquestes sessions van començar el 14 d’abril en horari de tarda, i el dia 24 de març al matí. Els horaris de les següents sessions són:
Grup de matí: de 10.30 a 12.15 h. Dies: 28/4, 26/5, 23/6.
Grup de tarda: de 18 a 19.45 h. Dies: 12/5, 16/6.

Art-teràpia

L’Ajuntament també organitza tallers d’Art-teràpia, amb l’objectiu de connectar les persones assistents amb un procés d’autoconeixement i d’expressió emocional a través de l’art, estimulant la creativitat, espontaneïtat i la creació de vincles personals a través d’exercicis artístics individuals i grupals. Les classes van començar el 14 d’abril i continuen el 12 de maig i el 16 de juny, en horari de 16.15 a 17.30 hores.


Taller de compostatge

Finalment, cal remarcar que una altra de les propostes d’aquesta primavera és el taller de compostatge. La finalitat és iniciar als participants en l’elaboració de compost propi per utilitzar com a adob orgànic a l’hort, zones verdes i plantes, aprenent alhora coneixements bàsics sobre agricultura ecològica urbana.

Per a més informació, podeu trucar al Casal Serra de Galliners: 93.721.18.91.