Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Ja es poden reservar les entrades per l’acte del lliurament dels Premis Mussol i Mussolada 2023

L’acte es durà a terme a la Sala Josep Brossa de la Patronal el proper divendres 21 d’abril i l’assistència és gratuïta però amb reserva prèvia de localitats


Ja es poden reservar les entrades per l’acte del lliurament dels Premis Mussol i Mussolada 2023

Des d'aquest divendres 14 d’abril, a les 8 hores, es poden reservar les butaques per assistir a l’acte institucional del lliurament dels premis Mussol i Mussolada 2023 a través de l’enllaç http://entrades.santquirzevalles.cat. L’esdeveniment tindrà lloc el proper divendres 21 d’abril a la Sala Josep Brossa de la Patronal a partir de les 19 h. El Premi Mussol de Sant Quirze, que s’atorga a una persona que s’hagi distingit per algun fet o acció que impulsi la identitat del municipi i/o que contribueixi a projectar el municipi, enguany el recollirà el cantant Triquell. D’altra banda, el Premi Mussolada, que es concedeix a un col·lectiu que hagi dut a terme alguna activitat de dinamització de la ciutadania de Sant Quirze del Vallès, recau en aquesta edició en l'Associació d’alumnes i amics de l’Escola l’Olivera. L’acte comptarà amb l’actuació musical del músic menorquí Cris Juanico. L’assistència a l’esdeveniment és gratuïta però amb reserva prèvia de localitats.

Triquell
Nascut el febrer del 2000, Triquell es va formar en producció i composició musical donada la seva gran vocació musical. Juntament amb els seus amics Pau Ruiz i Xavi Rueda, el 2019 fa un pas més enllà i creen un estudi tot formant el grup musical anomenat Alter Soma. El 2022, per circumstàncies alienes, es va presentar a un càsting per participar en el concurs de talents musicals “Eufòria”, de TV3. A partir d’aquest moment, Triquell fa una immersió en una experiència i vivència que fa que la trajectòria d’aquella vocació innata, com artista i músic, es desenvolupés de manera exponencial fins a ser finalista i quedar a les portes de ser el guanyador de la primera edició del programa, culminant en un doble concert al Palau Sant Jordi de Barcelona.
Tota aquesta aventura ha estat molt intensa i vertiginosa, però en Triquell sempre ha demostrat ser un jove amb una personalitat impecable, compromès amb les seves conviccions i les causes socials. Seguit per molts col·lectius d’infants, joves, amics i família, la Patronal es va convertir en punt de trobada, totes les nits de divendres, per seguir les gales del concurs. Triquell va ser el pregoner a la darrera Festa Major del poble, aplegant centenars de fans a la plaça de la Vila.

Associació d’alumnes i amics de l’Escola l’Olivera
Aquesta entitat es va crear en paral·lel al desenvolupament del Centre de Formació d’Adults, l’any 1982-83. Un grup d’alumnes, que fan d’unió entre l’activitat escolar i la lúdica, aporten idees i desenvolupen diverses activitats, com poden ser exposicions, obres de teatre, festes, sortides i un gran nombre d’accions amb molt d’èxit i participació. Aquest compartir fa aflorar en les persones participants valors que aporten positivament tot el col·lectiu. Així, es creen noves amistats, aficions, hàbits, vincles, esdevenint el motor que dimensiona encara més la qualitat i bon fer de l’escola.

Cris Juanico
L’artista menorquí ens presentarà durant l’acte les cançons del seu nou EP i espectacle "M'enroca" on no faltaran peces de la seva trajectòria en solitari i dels seus inicis com a líder dels Ja t'ho diré. El nou projecte artístic està dedicat al lloc on viu, Menorca, i les lletres parles de l’arrelament i la seva integració en l’entorn i com aquest entorn i el què hi viu passen a ser el nucli de la seva inspiració.