Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Desenvolupament de les activitats de Festa Major en cas de pluja

La incertesa climatològica obliga a comptar amb plans alternatius per si fossin necessaris


Desenvolupament de les activitats de Festa Major en cas de pluja

Davant la incertesa meteorològica que es preveu per aquest cap de setmana, l’Ajuntament ha previst diverses opcions relacionades amb el desenvolupament dels actes programats, per si calgués activar-les.

La voluntat és mantenir les activitats previstes en la mesura del possible. Aquest fet està condicionat pels requeriments de muntatge de cada un dels espectacles. I és que cal tenir en compte que la majoria de propostes necessiten un muntatge tècnic i de proves de so previs que acostuma a ser d’entre 2 i 3 hores. Si la pluja permet el muntatge, aquest es podria dur a terme sempre i quan a l’hora prevista d’inici no plogui. En alguns casos es podrà desenvolupar l’acte tot i que amb retard. Si la pluja no permet el muntatge l'acte quedarà automàticament suspès.
Per tant, en la mesura del possible es prioritzarà la realització dels espectacles, sempre subjectes a la possibilitat de realitzar el muntatge.

Tota aquesta informació es podrà seguir a les xarxes socials, que avisaran puntualment i en cada cas sobre l’evolució dels actes.

Consulteu la programació i seguiu-la a les xarxes
Podeu consultar la programació detalladament al blog: http://festamajor.santquirzevalles.cat.
A més, les xarxes socials municipals faran un seguiment de les diferents activitats. Seguiu i compartiu la Festa amb el hashtag #SQVdeFesta. Ens podeu seguir a:

Facebook: @santquirzevalles
Instagram: @ajsantquirze
Twitter: @ajsantquirze
Telegram: https://t.me/avisosSQV