Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

El Mercat de Nadal omplirà la plaça d'Anselm Clavé diumenge

A aquesta proposta s’hi sumen dues iniciatives solidàries amb La Marató també el dia 10 de desembre


El Mercat de Nadal omplirà la plaça d'Anselm Clavé diumenge

Sant Quirze es prepara per als propers dies festius amb múltiples propostes. El proper diumenge 10 de desembre arriba el Mercat de Nadal. Sant Quirze Comerç organitza aquesta iniciativa a la plaça d’Anselm Clavé. Un escenari on els infants podran gaudir de xocolata calenta, pintacares, cançons xixaraxeres i fins i tot es sortejaran tres pernils! Les activitats infantils s’orienten a totes les edats i també contemplen circ, maquillatge o mini construccions.
El Mercat tindrà continuïtat els dies 22 i 23 de desembre, però aquest primer diumenge ja en podreu fer un tastet.

El mateix diumenge també podeu gaudir de dues propostes més, relacionades en aquest cas amb La Marató. D’una banda, el concert de la Bella Quirze Band a la sala Josep Brossa de la Patronal. Serà a partir de les 18h, i el preu és de 10€ per adults i 5€ per a menors de 12 anys. El concert requereix de reserva prèvia d'entrades.

Una altra de les activitats vinculades amb La Marató i també diumenge és el “Caminant per la nostra salut per la Serra de Galliners”. La sortida tindrà lloc des de la Masia de Can Feliu a les 9h i l’itinerari s’allargarà fins les 13 hores. Sant Quirze del Vallès Natura organitza aquesta proposta solidària, amb un donatiu de 5€ que serà íntegre per a La Marató. Les persones participants han de portar aigua, esmorzar i botes de trekking o sabates de caminar. Per a més informació, podeu enviar un correu a: sqvnatura@telefonica.net.