Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Salut Esports

Diverses activitats per commemorar el Dia Mundial de la Diabetis a Sant Quirze

L'objectiu és difondre hàbits saludables i sensibilitzar


Diverses activitats per commemorar el Dia Mundial de la Diabetis a Sant Quirze

Una caminada i una xerrada són les activitats que s’han programat aquesta setmana a Sant Quirze del Vallès emmarcades en el Dia Mundial de la Diabetis, que es commemora avui 14 de novembre. L’objectiu és sensibilitzar i difondre la importància dels hàbits saludables per prevenir la malaltia.

El programa d’activitats es farà el pròxim divendres, dia 17 de novembre. En primer lloc, es realitzarà una caminada que sortirà del parc de Can Feliu amb el carrer Llaurador, a les 10.15 h, fins les 12 h. Es recomana als participants que duguin calçat de muntanya, roba còmode, aigua i fruita o fruits secs. La ruta s’adaptarà al màxim a la condició física dels assistents.

El mateix dia 17, a les 12.15 h, la infermera del CAP, Meritxell Virgós, i la nutricionista del CAP, Mercè Porret, oferiran una xerrada a la sala Salut Pastor de la Patronal on exposaran consells per prevenir la malaltia. Entre d’altres, es podrà conèixer la piràmide saludable d’aliments, com aprendre a diferenciar els aliments poc processats dels ultraprocessats o l’efecte negatiu del sucre i edulcorants i com reduir-ne el consum.

Per assistir a la xerrada, podeu fer la reserva en el següent enllaç Xerrada Alimentació Saludable per prevenir la diabetis