Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

Dones emprenedores i empresàries comparteixen avui experiències a Can Barra

La jornada s'emmarca en el Dia Internacional de la Dona Emprenedora, que es commemora el 19-N


Dones emprenedores i empresàries comparteixen avui experiències a Can Barra

Sant Quirze s’ha sumat avui a la commemoració del Dia Internacional de la Dona Emprenedora que tindrà lloc diumenge, i ho ha fet amb una trobada per a dones al municipi. El celler de Can Barra ha acollit aquesta iniciativa, de la mà de l’Ajuntament, des del Servei d’Emprenedoria i en col·laboració amb la Diputació de Barcelona. Les dones assistents són totes elles gerents de negocis, emprenedores o dones que tenen com a objectiu emprendre. Hi ha participat també l’Associació de Dones Emprenedores i Empresàries de Sant Quirze.

El tret de sortida a la jornada l’ha donat el periodista i escriptor Xavier Borràs. I és que la voluntat d’avui és compartir experiències entre dones emprenedores, compartir les seves respectives experteses, passar una estona agradable i crear xarxa de contacte. També s’han posat en valor tots els recursos que hi ha al municipi adreçats a aquest col·lectiu.

A migdia un dinar informal permetrà compartir conversa entre totes les participants. També s’ha organitzat una sessió lúdico-dinàmica amb el nom “La màgia de l’Efecte vitamina. Entrenar la il·lusió i mantenir l’espurna vital”.