Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

El cantautor Andreu Valor presenta a la Patronal el seu homenatge a Vicent Andrés Estellés

Emmarcat en la celebració dels premis Mussol, el músic valencià interpretarà a Sant Quirze del Vallès el seu espectacle "A mamar tots els versos"


El cantautor Andreu Valor presenta a la Patronal el seu homenatge a Vicent Andrés Estellés

La Sala Josep Brossa de la Patronal acollirà aquest divendres 19 d'abril, a les 20 hores, l'espectcacle "A mamar tots els versos" d'Andreu Valor, un homenatge amb motiu del centenari del poeta Vicent Andrés Estellés. Valor és un cantautor valencià que forma part de l’actual escena de la renovada cançó valenciana en català. Des de 2007, quan engega la seva carrera en solitari, ha recorregut el País Valencià, Catalunya, les Illes Balears i diversos indrets a l'estranger, en exitoses gires, fent més de 1.200 concerts.


A mamar, tots els versos!” aspira a homenatjar al poeta de Burjassot, al fill del forner, a un dels escriptors més importants de la nostra cultura i contemporaneïtat, Vicent Andrés Estellés, i desitja, alhora, motivar amb l’espectacle creat, una conscient estima cap al poble, cap a una manera de ser vinculada, arrelada, al territori. Som com som per haver nascut on hem nascut. L'espectacle és un recull de poemes d’Estellés de tota la seva obra, escollida amb consciència una tria variada en contingut, temàtiques i sensibilitats i portades a un terreny musical actual, renovat, replet d’influències folk/pop/indie nord-europeu.


El concert reivindica la vida a través de la poesia d’aquest referent i arrodoneix els versos amb uns arranjaments i producció que combinen una sonoritat moderna i elegant conjuntament amb la inclusió de cordes simfòniques que acompanyen el missatge a trobar la sensibilitat de cada emoció. L'espectacle compta amb escenografia, projeccions, detalls, textos, veus i missatges que emanen de l’autor i que reviuen la seva essència. Una posada en escena que contextualitza la vida del poeta i l’ubica en la fonamental importància que té en les nostres vides, “valencianament” i universalment.


"A mamar tots els versos" d'Andreu Valor es durà a terme just després del lliurament dels Premis Mussol i Mussolada 2024 i està organitzat per l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona. Les entrades es poden adquirir a http://entrades.santquirzevalles.cat.