Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

El cap de setmana a SQV

Gaudiu del Festival elPetit, el Mercat Solidari i altres activitats orientades a tots els públics!


El cap de setmana a SQV

Aquest cap de setmana es presenta atapeït d’activitats al municipi. L’agenda s’omple de propostes per a tots els públics, des dels més petits de la família fins als no tan joves. Preneu bona nota.

Festival elPetit
Sant Quirze és seu del Festival elPetit des del passat dia 15 i fins el proper diumenge. Es tracta d’una iniciativa que acosta les arts en viu a la primera infància i reivindica la importància de viure experiències artístiques en els primers anys de vida. En aquest sentit, des de Berlin arriba dissabte a la Patronal “¡Ca-Razy!”, de Shabude Berlin, un teatre contemporani que farà volar a Sant Quirze els seus artilugis. Podeu adquirir les entrades en aquest enllaç. Hi haurà sessions a les 10 i a les 12h.
L’endemà diumenge l’escenari de la Patronal l’ompliran Thierry Biscary, conegut cantant i percussionista que amb el concert Babes no deixarà indiferent a ningú. Podeu reservar les entrades, aquí.

Mercat solidari
La Mesa de Solidaritat posa a la venda el material donat durant la campanya de recollida de joguines i llibres que enguany s'ha realitzat entre el 2 i el 15 de novembre, amb la col·laboració dels centres educatius, públics i privats, del municipi així com del professorat i personal de suport. Podreu trobar peces de segona mà en molt bon estat a partir d'1 euro.
La recaptació anirà destinada a l’associació Colors del Món, radicada a Sabadell, que dona suport i acompanyament a joves africans en situació d’extrema vulnerabilitat.
Les joguines que no es venguin el dia 19 es posaran de nou a la venda el dia 17 de desembre i els beneficis es destinaran a la Marató de TV3.
Al llarg de la jornada s’emetrà en directe el programa de ràdio "Som Solidaris", conduït per la Laura Roger, i a les 12h s’organitza un espectacle musical per a tota la família de la mà de la companya Bufanúvols.

Ball per a la gent gran
I si voleu passar una estona ballant al ritme de la música, la sala Muriel Casals del Casal Serra de Galliners acull una sessió de ball diumenge a la tarda. Serà a partir de les 18 hores i l’organitza l’Associació Casal d’Avis.

Activitats per als més joves
El Canya Jove de les Fonts ofereix un espai per tots els i les adolescents a partir de 12 anys per poder fer qualsevol esport. A més, el Canya té el material necessari per si els i les adolescents ho demanen. Avui divendres ho fan al Pilarín Bayés a partir de les 17 i fins les 20 hores.
També avui el jovent pot participar en un scaperoom al centre cívic de Can Feliu. Les educadores del Canya Jove i els i les joves del servei comunitari organitzen aquest joc tipus partint d’una història de violència de gènere que pateix una noia jove i que posa en perill la seva integritat emocional i les relacions amb la resta de persones que l’estimen. Us podeu inscriure, aquí.

La tarda la clourà l’espectacle d’improvisació “Amb quatre ovaris”, una Nit Jove en què dues actrius a temps real reflexionen sobre els estereotips de gènere i el patriarcat, en un to humorístic. Abans però, heu de reservar entrades aquí.
Aquestes dues activitats s’emmarquen en la programació del 25-N, Dia Internacional contra la violència masclista.

Finalment, cal remarcar que diumenge 19 de novembre es llegirà una declaració amb motiu del Dia Internacional dels drets dels infants (20 de novembre) al parc de les Morisques, i a continuació hi haurà un petit ball de Diables al Teatre del parc. Serà a partir de les 18 hores.

Podeu consultar aquestes i altres activitats properes a l’agenda municipal.