Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

El Centre de Formació d'Adults continua amb els actes de celebració del 40 aniversari

La Patronal va acollir dimarts un Recital de poesia de la mà alumnat i músics


El Centre de Formació d'Adults continua amb els actes de celebració del 40 aniversari

El Centre de Formació d’Adults l'Olivera va celebrar dimarts 25 d’abril el Recital de poesia a la Patronal, amb motiu del 40 aniversari del centre. Hi va participar l’alumnat de l’escola, acompanyats per José Hernández, Berta Pena i Toni’s Band. A més, hi va tenir especial participació en l’organització el coordinador del projecte de Les golfes Music Lab, Ermengol Mayol. L’acte també va comptar amb la presència de l’alcaldessa, qui va dirigir unes paraules a les persones assistents, i va lliurar una rosa a l’alumnat participant.

El programa va incloure el recital de diverses peces de Montserrat Abelló, Joana Raspall, Maria Mercè Marçal, Blanca Vidal... així com de Salvador Espriu, Joan Manel Serrat o Marcel Ayats, entre altres.
L’acte va estar amenitzat per interludis musicals de la mà de José Hernández. Finalment, l’actuació de Toni’s Band va posar el segell d’or a la matinal.

Recordem que el Centre de Formació d’Adults l’Olivera es troba enguany de celebració. De fet, el passat 28 de març va tenir lloc la jornada institucional per commemorar l’aniversari, on l’alumnat va ser el protagonista.