Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

El concert del Marroc recapta fons per a l’Equip de Rescat i Emergències de Catalunya

Divendres es van recollir 1.350 euros que es donaran a aquesta entitat que treballa a la zona


El concert del Marroc recapta fons per a l’Equip de Rescat i Emergències de Catalunya

Aquest passat divendres, l’Ateneu del Món i l’Ajuntament de Sant Quirze va organitzar un concert a la Sala Josep Brossa de La Patronal per recaptar fons per al Marroc, arran del terratrèmol del passat 8 de setembre.

Diversos grups de música del municipi es van oferir a participar desinteressadament. Finalment la coral jove Athena Noctua i la Bella Quirze Band, totes dues dirigides per la Lourdes Espinal, així com la formació Alea, amb la Montse Avellaneda i l’Alba Jiménez com a vocalistes i compositores de bona part dels temes, van actuar en el marc d’una nit on no va faltar el gòspel, el pop, la cançó d’autor, entre d’altres. En definitiva, bona música per a una bona causa.

Prop d’un centenar de persones van assistir a l’acte. L’entrada recollida, sumada a la fila zero i la donació del grup cultural Tocats per la Cultura van sumar una recaptació total de 1.350 euros. Aquest import anirà destinat a l’EREC (Equip de Rescat i Emergències de Catalunya), del qual la Meritxell Cascán, veïna de Sant Quirze i infermera del Clínic n’és part.

L’Ateneu del Món, entitat organitzadora d’aquesta iniciativa, agraeix a tothom aquesta ràpida mobilització pel Marroc.