Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa Major Cultura

El Concurs d’Entrepans torna a triomfar amb propostes molt originals

La imaginació gastronòmica protagonitza la desena edició d’aquesta iniciativa de Sant Quirze Comerç


El Concurs d’Entrepans torna a triomfar amb propostes molt originals

Sant Quirze ha tornat a gaudir amb especial entusiasme d’una nova edició del Concurs d’Entrepans aquesta tarda. Un total de 21 propostes han conformat l’oferta d’enguany, protagonitzada per entrepans molt originals.

Així doncs, s’han pogut veure vaixells pirates, creacions de patchwork, l’escultura de Tom Carr “Continuum”, o fins i tot un volcà en erupció. No han faltat les propostes saludables, o altres sorprenents com un gran recordatori al Nadal en forma d’arbre fet amb pa de motlle i xocolata, o un cuc gegant farcit de salsitxa. I és que la ciutadania de Sant Quirze s’ha bolcat especialment en aquesta edició del concurs, organitzat per Sant Quirze Comerç, en col·laboració amb l’Ajuntament, i que enguany ha arribat a la seva desena edició. No només hi havia molts entrepans que optaven a premi, sinó que l’expectació a l’avinguda de Pau Casals ha estat molt considerable, amb veïnat esperant a degustar aquesta divertida oferta.

El jurat format per: Joan Sala (Lossum), Ivan Esteve (Cristalleria Sant Quirze), Judit Bosser (Artbo), i Yolanda Menés (CTN Florian), ha estat l’encarregat de seleccionar els entrepans premiats. Han valorat els plats en relació a les 4 categories establertes: Entrepà més bo; més sa; més original; i més gran. Cada una de les categories comptava amb 3 premis de 100, 50 i 30 euros respectivament, materialitzats en un val a bescanviar en comerços adherits a Sant Quirze Comerç.

L’alcaldessa, Elisabeth Oliveras; la regidora de Comerç, Marta Baldrich, i els representants de la Junta de Sant Quirze Comerç: Celia Menés, Sandra González, Pepi Vaca, Sàlvia Malla i Maria Encinas, han estat els encarregats de fer el lliurament de premis. Us els detallem a continuació:

Entrepà més bo
3er premi: Empanada de raxo

2on premi: Estil artesà

1er premi: La clotxa

Entrepà més sa

3er premi: Doviasha

2on premi: AA75

1er premi: Panino internazionale

Entrepà més original

3er premi: Cels inclusius

2on premi: Pura vida

1er premi: Patchwork familiar

Entrepà més gran

3er premi: El cuc de Sant Quirze

2on premi: Continuum

1er premi: Un Nadal ple de colors

 

Després dels guardons, el veïnat ha pogut degustar les propostes, acompanyant-les de beguda i, sobretot, conversa i diversió assegurada en veure de prop aquestes meravelles de la imaginació gastronòmica. Bon profit!

Trobareu les fotografies del concurs en aquest enllaç.

 

fotos