Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

El Consell d'Infants acomiada el curs

Nens i nenes van celebrar ahir la darrera sessió fent un repàs a les propostes treballades


El Consell d'Infants acomiada el curs

La sala Josep Brossa de la Patronal va acollir ahir la darrera sessió del Consell d’Infants. L’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, va donar la benvinguda a les persones assistents, entre infants i família, tot agraint la tasca desenvolupada aquests mesos i destacant la importància de la participació per a la vida del municipi.
Seguidament, Rosa Montenegro va dinamitzar les intervencions dels infants. Nens i nenes van llegir totes les actuacions que han dut a terme al llarg de les diferents sessions.
L’acte també va comptar amb la intervenció dels/les representants del Consell d’Adolescents. Recordem que el Consell d’Adolescents va ser aprovat en el Ple del passat 25 d’abril.
Finalment, consellers i conselleres van rebre un petit obsequi per la seva participació i les famílies van ser informades sobre les properes sessions.
Podeu consultar detalladament els projectes que han treballat aquest curs.

El Consell d’Infants ha estat integrat per una quarantena de nens i nenes de 5è i 6è de primària, que van ser nomenats el passat 15 de novembre, en el marc d’un acte a la Patronal. Els consellers i conselleres s’han trobat una vegada al mes fins a final de curs.