Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

El Consell d'Infants acomiada el curs amb una darrera sessió

Nens i nenes van poder fer un repàs ahir a la feina feta i valorar l'experiència


El Consell d'Infants acomiada el curs amb una darrera sessió

El Consell d’Infants es va reunir ahir a la tarda en una última sessió de curs. Aquest òrgan participatiu va posar punt i seguit al seu primer any de vida. El total de 35 nenes i nens de 5è i 6è de primària de Sant Quirze van poder fer un repàs de tots els temes tractats els darrers mesos. La sessió va tenir lloc a la Patronal.

L’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, va ser l’encarregada de donar la benvinguda a l’acte. A continuació, i sota la dinamització de l’experta en la matèria Rosalia Montenegro, es va fer un retorn de la feina feta en aquest curs escolar. Cada infant va fer una breu lectura que resumia el que l’òrgan els havia aportat, les seves sensacions i experiències.
Finalment, es va projectar un vídeo corporatiu, que podeu veure en aquest enllaç.

El Consell es reprendrà al mes d’octubre. Abans però, caldrà triar els nous representants de 5è, doncs en ser la primera edició, malgrat la selecció és bianual, els d’aquest 6è ja no repetiran representativitat.

Recordem que el novembre de 2022 va entrar en funcionament El Consell d’Infants a Sant Quirze del Vallès. En aquest espai nens i nenes s’han trobat per reflexionar, parlar, prendre decisions i fer propostes sobre aquells aspectes que els afecten el poble, que consideren necessaris per millorar les condicions de vida de tota la ciutadania. Aquest òrgan permet que els infants col·laborin activament en la construcció, desenvolupament i millora del seu poble o ciutat, tot aportant el seu punt de vista i propostes o accions amb voluntat transformadora.