Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

El Consell d'Infants estrena el 2024 amb noves accions

Nenes i nenes es van reunir ahir i van concretar treballar en iniciatives relacionades amb els parcs i el seus entorns


El Consell d'Infants estrena el 2024 amb noves accions

El Consell d’Infants es va reunir ahir per primera vegada aquest any. La Patronal va acollir la trobada, liderada per una dinamitzadora, i amb un primer objectiu d’escollir càrrecs i responsabilitats. Aquests però, van rotant cada trobada.

Una altra de les finalitats principals d'ahir va ser recollir les propostes de l'enquesta difosa abans de Nadal. Infants i joves del poble podien votar quines actuacions treballar en les properes reunions d'aquest òrgan participatiu, i per això van participar en un qüestionari difós mitjançant cartells a diferents equipaments municipals. Ahir, consellers i conselleres van fer recompte de resultats i van acordar que la iniciativa més votada corresponia al treball en l’àmbit de parcs i entorns. En aquest sentit, nens i nenes definiran les prioritats a desenvolupar en aquests espais, tot concretant propostes d’acció.

Properament podreu consultar l’acta de la reunió i la vídeoacta, al web d’Educació.

Recordem que el Consell d’Infants està integrat per una quarantena de nens i nenes de 5è i 6è de primària, que van ser nomenats el passat 15 de novembre, en el marc d’un acte a la Patronal, en què va assistir l’Alcaldessa i les famílies.
Els consellers i conselleres es trobaran una vegada al mes fins a final de curs, i aniran fent arribar les seves inquietuds i opinions perquè es tinguin en compte en els projectes i actuacions que es facin al poble.