Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

El Grup TT estrena la tardor amb múltiples propostes

La Biblioteca acull aquests dies una exposició dels treballs realitzats per diversos artistes


El Grup TT estrena la tardor amb múltiples propostes

El Grup TT organitza una exposició col·lectiva d’Art amb el nom d’”Aquarel·lisTTes”. Aquesta es pot veure a la Biblioteca fins al 10 de novembre. La mostra inclou aquarel·les dels següents artistes: Montse Santandreu, Manuela Mateos, Carmen Soler, Rosario Lara, Bea Smit i Ana Raya.
L’entitat organitza també múltiples activitats al mes de novembre. Destaca la sortida del dia 11 a visitar l’exposició retrospectiva d’Antonio López a La Pedrera. El preu és de 10 euros, amb 6 euros de subvenció. per a les persones associades.

En la mateixa línia, però el dia 25, es visitarà el Museu d’Art Contemporani de Barcelona MOCO. El preu és d’11,95, amb les mateixes condicions de subvenció per a socis/es que l’anterior sortida.

Finalment, el mes vinent també, el dia 21, la sala Josep Brossa de la Patronal acull el cine-fòrum “Pollock”. Es tracta del visionat d’una pel·lícula sobre la vida de l’artista nord-americà Jackson Pollock, màxim representant de l’Expressionisme Abstracte. La iniciativa és gratuïta i tindrà lloc a les 18 hores.

Les activitats d’aquesta entitat cultural continuen al desembre amb una conferència el dia 12 sobre Joan Vila-Puig i una nova sortida al Museu d’Art de Sabadell el dia 16.

Recordem que l’Associació Artística i Cultural GRUP TT es va constituir el 2018 a partir d’un grup d’artistes de Sant Quirze de Vallès que regularment es reuneixen per compartir la pràctica de la pintura i el dibuix. Si esteu interessats a participar en els seus cursos d’iniciació, podeu trucar al 687051038