Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

El grup Xou petit del CP Sant Quirze assoleix la tercera posició al Campionat d'Espanya

La posició permet les patinadores classificar-se per al Campionat del Món


El grup Xou petit del CP Sant Quirze assoleix la tercera posició al Campionat d'Espanya

Aquest passat dissabte 25 de març, el grup de Xou petit del CP Sant Quirze va participar en el Campionat d'Espanya que es celebrava al pavelló de la Vall d'Hebron-Barcelona Olímpica. El grup es va proclamar 3es d'Espanya, d'un total de 22 equips provinents de tota Espanya. Van obtenir una puntuació de 39,08, darrere del grup de l'Artístic Skating Cunit amb 42,36 punts i el CPA Tona amb 42,51 punts.

Aquest nou projecte que ha iniciat aquesta temporada el CP Sant Quirze portava com a títol "My guilt" ("La meva culpa").
El grup està format per 12 patinadores i una suplent i els seus entrenadors són Llorenç Alvarez i Júlia Ventura, grans referents dins del Patinatge Artístic Català.

Després d'haver fet una gran actuació en el Campionat català, van quedar 4es, molt a prop de les 3es. Això suposava seguir treballant i sortir a per totes en el Campionat d'Espanya. Així ho van fer. Cal destacar a més el gran reconeixement per part del públic que omplia el pavelló Olímpic.

Aquesta posició les permet ara la classificació per al Campionat del Món que es celebrarà la segona quinzena del mes de setembre a Ibagué (Colòmbia).