Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

El parc de les Morisques acollirà una participativa jornada prèvia a la Diada de Sant Jordi el diumenge 21 d’abril

Tindran lloc la trobada d’escriptores i escriptors locals, activitats familiars i parades de venda de llibres i roses per començar la celebració de Sant Jordi


El parc de les Morisques acollirà una participativa jornada prèvia a la Diada de Sant Jordi el diumenge 21 d’abril

El diumenge 21 d’abril el parc de les Morisques serà l’escenari de diverses iniciatives amb motiu de la Diada de Sant Jordi. Aquesta jornada prèvia a la celebració constarà de la ja tradicional trobada d’escriptores i escriptors locals. Estaran ubicats i ubicades en una carpa i la ciutadania podrà conversar amb ells i elles, adquirir els seus llibres i demanar-los la signatura. La Biblioteca Marcel Ayats coordina aquesta trobada i si algun autor o autora de Sant Quirze hi vol participar, es pot posar en contacte amb l’equipament al correu electrònic biblioteca@santquirzevalles.cat. La trobada tindrà lloc d’11 a 14 hores.

Per altra banda, a les 11 del matí començarà a l’amfiteatre del parc l’espectacleContes d’àvies d’estar per casa”, en què Laura Asensio ens oferirà una selecció de diferents històries que ens expliquen diverses i sorprenents aventures protagonitzades per àvies. A més a més, les famílies podran participar en el taller “Fem dracs de llegenda! en què podran elaborar penjolls de cartró fantàstics amb forma de drac per decorar.

Per últim, l’Ajuntament també ofereix la possibilitat a les entitats sense ànim de lucre que ho desitgin a instal·lar una parada de venda de llibres i roses al mateix parc en aquesta jornada prèvia. L’horari d’instal·lació serà de 10 a 14 hores. La sol·licitud es pot realitzar enviant un correu electrònic al Servei de Cultura a cultura@santquirzevalles.cat.

Activitats de la Festa del Mussol

El parc de les Morisques acollirà diverses iniciatives relacionades amb la Festa del Mussol també diumenge 21 d’abril. La ciutadania que s’acosti al parc de les Morisques trobarà la fira d’artesans de la Festa del Mussol, que exposaran les seves obres relacionades amb l’au més típica del poble, un taller de figures de mussol en fang i un altre per elaborar màscares amb forma de mussol. L’amfiteatre del parc també serà l’escenari dels balls finals de les colles participants a la Diada Gegantera Albert Beltran cap als volts de les 13 h. A més a més, aquell dia trobareu a la pastisseria Mix diversos dolços típics de la Festa del Mussol, com els deliciosos mussolets. Un diumenge ple d’activitats a l’aire lliure per al gaudi de la ciutadania.