Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

El Ple aprova definitivament el projecte de construcció de la nova piscina coberta del Complex Esportiu Municipal

Durant la sessió es va aprovar també una Declaració institucional contra la corrupció


El Ple aprova definitivament el projecte de construcció de la nova piscina coberta del Complex Esportiu Municipal

El Ple Ordinari del mes d’octubre va aprovar ahir definitivament el Projecte de Construcció de la nova piscina coberta del Complex Esportiu Municipal amb els vots a favor de Junts per Sant Quirze, Som Sant Quirze, Sant Quirze en Comú i VOX, i els vots contraris de JunstxCat, PSC i PP.
Aquest punt arriba després del període d’exposició pública i presentació d’al·legacions. Recordem que en data 2 de març d’enguany el Ple va aprovar inicialment el projecte executiu de la nova piscina coberta municipal. El projecte executiu contempla un equipament de 7.000 m2, amb dues piscines climatitzades, una zona de wellness i un solàrium exterior. Aquesta primera fase es completaria amb altres fins a definir la nova zona esportiva municipal en la seva totalitat, amb unes dimensions de més de 10.000 m2 per ampliar els espais destinats a entitats.

Aquest va ser un dels punts més destacats de la sessió, on també es va aprovar una modificació pressupostària de 145.000 euros per poder fer front a despeses energètiques i de serveis, punt que va comptar amb el suport de tot el plenari excepte del PSC, que va votar-hi en contra.

Declaració institucional contra la corrupció
En el marc del Pla de Mesures Antifrau, el Ple va aprovar per unanimitat la Declaració institucional de compromís de lluita contra la corrupció i del Pla de Mesures Antifrau. També va comptar amb el suport unànime l’increment de les retribucions del personal municipal d’un 0.5 % en compliment de la resolució de la Secretaria d’Estat de Funció Pública.
Altres punts van ser per donar compte d’una contractació per donar suport a l’Escola d’Adults per cobrir reduccions de jornada i altres projecte i, una altra, per l’Escola Municipal de Música.

Podeu veure la sessió completa del Ple en aquest enllaç.