Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

El Ple aprova una modificació pressupostària i la pròrroga del contracte de neteja d'equipaments

Una sessió extraordinària i urgent va donar llum verda a aquests punts


El Ple aprova una modificació pressupostària i la pròrroga del contracte de neteja d'equipaments

El Ple municipal, celebrat ahir de manera extraordinària i urgent, va aprovar la modificació pressupostària 6/2023 de crèdits extraordinaris i suplements de crèdits.
Aquesta aprovació respon a la petició de diferents serveis, com el de Seguretat Ciutadana, que demana poder exercir l’opció de compra de 2 de les 3 motocicletes elèctriques que actualment disposa en contracte de renting. Així mateix, també s’inclouen serveis relacionats amb el cementiri, a petició del Servei de Salut.
En la mateixa línia, el servei de Manteniment i Via Pública ha informat sobre la necessitat de suplementar la partida relacionada amb el cànon de l’abocador per fer front a la despesa prevista que supera la consignació inicial.

Una altra de les despeses extres aprovades ahir es troba relacionada amb la pandèmia, assumida per l’Ajuntament en aquell context per a proveir mitjans de desinfecció a les residències geriàtriques.

Finalment, altres modificacions es relacionen amb partides d’Esports i Cultura, per a la signatura de convenis i acords, i subvencions.
Segons que va manifestar ahir el tinent d’Alcaldia de Desenvolupament Econòmic, Àlex Brossa, “són actuacions pròpies de la gestió pressupostària de 23,5 milions d’euros. Fem una bona gestió quan s’elabora el pressupost doncs posem el gruix de les partides, però sempre hi ha adaptacions a les noves realitats i necessitats, que són mínimes”.

Aquest punt va ser aprovat per majoria absoluta amb els vots a favor de Junts per Catalunya i Sant Quirze en Comú i l’abstenció de la resta.
Un altre dels punts aprovats ahir, en aquest cas per unanimitat, va ser la primera pròrroga del Contracte de servei de neteja d’edificis i escoles municipals de Sant Quirze. Recordem que el contracte es va adjudicar el 27 de maig de 2021 i que la durada era de 2 anys, a comptar des del 12 de juliol. Aquest recollia la possibilitat d’aprovar 3 pròrrogues anuals de contracte.

Ahir es va aprovar aquesta primera pròrroga, a l’empresa AEMA Hispanica SL, dividida en dos lots, fins a l’11 de juliol de 2024.
Aquesta aprovació permetrà els serveis tècnics treballar amb temps en la pròrroga que s’iniciarà amb data 12 de juliol de 2023.

Podeu veure el Ple en aquest enllaç.