Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Medi Ambient

El refugi de gats, en construcció

El nou espai està gairebé enllestit i millora les prestacions d'un equipament temporal


El refugi de gats, en construcció

El refugi temporal de gats es troba en la fase final de construcció. Aquest espai permet dotar d’un nou equipament al municipi de Sant Quirze del Vallès garantint les condicions de benestar animal, en aquest cas per a gats, i fent front a les exigències que determina la normativa de protecció d’animals. En aquest sentit, es milloren les prestacions i la funcionalitat d’un refugi temporal de gats.

El nou espai disposa de quatre mòduls independents per donar cabuda a 200 gats i un mòdul separat, destinat a l’aïllament de gats en quarantena o que requereixin un tractament específic. Dins del recinte també s’inclou un edifici modular destinat a la recepció, oficina, serveis i magatzem.

El projecte incorpora la urbanització de l’entorn i instal·lacions exteriors, amb l’execució d’un pas de vianants accessible des de la vorera de davant, una plaça d’aparcament per persones amb mobilitat reduïda, pavimentació de l’accés al recinte, il·luminació i la dotació de totes les instal·lacions necessàries per al correcte funcionament del refugi.