Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

El Tast de vins a Vila Puig dona el tret de sortida al Tasta

L'acte d'ahir va estrenar una nova edició d'aquesta mostra gastronòmica


El Tast de vins a Vila Puig dona el tret de sortida al Tasta

El Tasta va donar ahir el tret de sortida amb una degustació de vins a la casa Pintor Vila Puig. Casa Marieta i el seu sommelier van oferir a les persones assistents un tast de vins, acompanyat de diverses explicacions per apreciar els aromes i matisos dels vins proposats.

La iniciativa d’ahir posa en marxa una nova edició del Tasta, que continua dijous, amb un nou Tast de vins i degustació, però en aquest cas a Can Barra. Allà serà el Restaurant Lossum, amb la col·laboració de Cuina Vallès, qui oferirà aquesta bona estona a les persones assistents.

L’acte central tindrà lloc, com a novetat enguany, en dues jornades: divendres i dissabte, 7 i 8 de juny. El parc de les Morisques esdevindrà l’escenari on s’ubicaran els estands dels restauradors locals, oferint múltiples propostes de tapes variades. La degustació anirà acompanyada d’actuacions musicals.

Recordem que els preus de les tapes oscil·laran entre els 5 i els 10 €. Podeu consultar els menús i l’oferta gastronòmica.
L’accés és lliure, no requereix reserva anticipada.

Market Tasta

Els comerços del poble adherits a l’Associació de Comerciants, participen també activament en aquesta edició i ho fan mitjançant el Market Tasta. Dissabte, de 17h fins que finalitzi la degustació, oferiran els seus productes i/o serveis també al parc. A més, oferiran alhora activitats familiars perquè els més petits gaudeixin de la vetllada. Consulteu els establiments participants.

Finalment, el punt i final al Tasta el posaran els vermuts musicals de diumenge, a diferents establiments. D’11 a 17 hores hi haurà música ambiental a les seves terrasses.

Podeu consultar la programació en format pdf en el document relacionat en aquesta notícia i visitar l'àlbum de fotos Tasta SQV 2024 al Flickr de l'Ajuntament.