Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerç

El Tasta s'estrena amb degustació de vins a la Vila Puig

La programació continua avui a la Biblioteca, demà al celler de Can Barra i dissabte al parc de les Morisques


El Tasta s'estrena amb degustació de vins a la Vila Puig

El Tasta Sant Quirze es va estrenar ahir a la tarda amb el Tast de vins al pati de la Casa Pintor Vila Puig. Una cinquantena de persones van participar en aquesta degustació, acompanyada d’assortits de tapetes. El sommellier que habitualment treballa amb aquest establiment, Casa Marieta, va ser l’encarregat de dirigir el tast.
L’activitat va estar amenitzada pels dj Be Brothers.
Les activitats continuen avui al pati de la Biblioteca Marcel Ayats, que acollirà un Tast de cerveses, de la mà de La Lila i Pa i Punt, amb un Beer Garden amb les cerveses La Julita i Hoppit.
Hi haurà música, menjar i beure. La proposta començarà a les 19 hores, i a les 20h hi haurà cata de cerveses a càrrec d’en German, el cerveser de Hoppit. L’aforament serà el limitat del recinte.

Demà dijous 8 de juny s’organitza un Tast de vins al celler de Can Barra. El Niu del Mussol i Lossum preparen aquesta iniciativa, que comptarà amb una actuació musical també.
Els tiquets s’adquiriran el mateix dia del tast, a l’entrada principal a un preu de 6 euros.

Tasta SQV, l’acte central
L’acte central tindrà lloc dissabte 10 de juny al parc de les Morisques. A partir de les 20 hores hi haurà diferents estands que oferiran sopar a base de tapes variades. Els preus de les tapes oscil·laran entre els 3 i els 6 euros, amb una àmplia varietat de freds, calents, innovadors, tradicionals... adaptats a tots els gustos!
En aquesta ocasió també s’hi podran trobar comerços de l’Associació Sant Quirze Comerç que des de les 17h i fins que finalitzi el Tasta oferiran els seus productes i/o serveis en el Market Tasta, alhora que organitzaran activitats familiars.
Podeu consultar els menús i propostes de dissabte en aquest enllaç.

Vermuts musicals
Per a la cloenda del Tasta SQV, alguns establiments oferiran un vermut especial el diumenge amb música ambiental a les seves terrasses.

Podeu consultar el programa complet del Tasta en el document pdf relacionat en aquesta notícia.