Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats Comerç

El Tasta SQV arriba al parc de les Morisques aquest dissabte

Després d'una setmana de tasts de vins i cerveses, demà al vespre hi haurà una àmplia oferta de menús i tapes


El Tasta SQV arriba al parc de les Morisques aquest dissabte

Tot està preparat per l’acte més rellevant del Tasta SQV, la gran degustació de dissabte al parc de les Morisques. A partir de les 20 hores del dia 10 hi haurà diferents estands que oferiran sopar a base de tapes variades. Podeu consultar en aquest enllaç els menús i propostes, que oscil·laran entre els 3 i els 6 euros, amb una àmplia varietat de freds, calents, tradicionals, innovadors...
En aquesta ocasió també s’hi podran trobar comerços de l’Associació Sant Quirze Comerç que des de les 17h i fins que finalitzi el Tasta oferiran els seus productes i/o serveis en el Market Tasta, alhora que organitzaran activitats familiars.

El tast de dissabte arriba després d’una setmana plena de tasts de begudes. Ahir es van fer a Can Barra. Els exteriors es van omplir de gom a gom per acollir les degustacions de vins de la mà del Niu del Mussol i Lossum, i amb acompanyament de Casa Marieta, Pastisseria Mix i El Raconet. No va faltar tampoc una actuació musical a càrrec de “The Bandimores”. La proposta va rebre una molt bona acollida, així com les anteriors: degustació de cerveses al pati de la Biblioteca i de vins al pati de la Casa Pintor Vila Puig.

La cloenda de tota la programació, després del gran esdeveniment de dissabte, arribarà diumenge amb un vermut especial a alguns establiments del poble. Aquests oferiran música ambiental a les seves terrasses.