Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

El Tasta SQV omple el parc de les Morisques

Milers de persones han gaudit de les dues jornades de la mostra de gastronomia local


El Tasta SQV omple el parc de les Morisques

El Tasta SQV ha estat un dels protagonistes del cap de setmana, omplint de gastronomia local el parc de les Morisques. Com a novetat enguany, els tastets s’han celebrat divendres i dissabte, en dues jornades, i centenars de persones han pogut fer les degustacions. De fet, es van muntar taules per a 1.200 persones, i especialment dissabte va haver-hi rotació i fins i tot algunes persones van fer servir l’amfiteatre com a seients per gaudir dels tastets.
Recordem que dissabte el Tasta va coincidir també amb el Market Tasta, on els establiments de l’Associació Sant Quirze Comerç van poder mostrar i vendre els seus productes. No van faltar tampoc les activitats i propostes infantils.

En definitiva, dues jornades molt familiars, acompanyades de bona música i molt bon ambient festiu. Un segell d’or per cloure una Mostra que començava el dia 4 amb Tast de Vins a la Casa Pintor Vila Puig, i seguia el 6 de juny amb vins i degustació a Can Barra.
Cal remarcar també que ahir diumenge diversos establiments van oferir un vermut especial amb música ambiental a les seves terrasses.

Podeu veure les fotografies de la Mostra al Flickr.

fotos