Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

Els arbres de Nadal es poden dipositar als contenidors de poda

Recordeu que es troben ubicats en diferents punts del municipi fins al març


Els arbres de Nadal es poden dipositar als contenidors de poda

Els arbres de Nadal es poden portar als contenidors destinats a la campanya de poda i distribuïts en diferents punts del municipi.
Si encara teniu un avet nadalenc, recordeu que fins al març el podeu deixar en aquests espais de caixa oberta, que es mantenen al carrer durant els mesos d’hivern, per cobrir la temporada d’esporga d’arbrat i arbustives. També s’hi poden dipositar branques que hagin servit de decoració nadalenca. Tant els arbres com les branques han d'estar nets d'elements ornamentals.

Els contenidors es troben en els següents punts:
• Passeig del Ferrocarril amb carrer de Santa Anna, mitja temporada a cada banda de les vies.
• C. dels Avets amb c. dels Pins.
• Passeig. de Can Barra amb c. del Prat.
• Rd. Arraona amb av. Can Pallàs
• Camí de Can Corbera amb c. de la Verge de Montserrat.

Recordem que aquests contenidors són per a ús del veïnat i està prohibit que les empreses de jardineria aboquin restes vegetals generades per serveis a privats.
La recollida de restes vegetals es fa també habitualment a la Deixalleria Municipal. Per aquest motiu, si trobeu els contenidors plens, malgrat que les buidades són freqüents, podeu portar les restes a la deixalleria, inclosos els arbres de Nadal, al c. Menorca s/n, o bé a la deixalleria de Can Casanovas, a la ctra. de Gràcia a Manresa (ctra. de Rubí) km 23.