Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eleccions

Els locals electorals han obert avui les seves portes amb normalitat

Un total de 15.331 santquirzencs i santquirzenques estan cridats a les urnes


Els locals electorals han obert avui les seves portes amb normalitat

Els locals electorals han obert avui les seves portes, puntualment a les 9 del matí. La totalitat de les meses s’han constituït sense incidències, fet que ha permès iniciar la jornada electoral tal i com estava previst.
Recordem que els locals electorals són els següents:

.  Masia de Can Barra (pg. de Can Barra, s/n)
. Escola Onze de Setembre (c. dels Castanyers, s/n)
. Centre cívic Torre Julià (c. de Josep Mitats, s/n)
. Biblioteca Municipal (c. Eduard Toldrà, s/n)
. Escola Lola Anglada (c. de la Segarra, s/n)
. Casal Serra de Galliners (pl. dels Avis, s/n)
. La Patronal (c. Barcelona).

Aquests romandran oberts ininterrompudament fins les 20 hores perquè els 15.331 santquirzencs i santquirzenques puguin exercir el seu dret a vot.
A l’edifici central de l’Ajuntament, a la plaça de la Vila, s’ofereix atenció presencial de 8 a 20 hores, per a qualsevol consulta. També es presta atenció telefònica en el mateix horari, al 93.721.68.00.

Seguiment de la jornada
Els mitjans de comunicació municipals ofereixen avui tota la informació de servei respecte aquests comicis. A banda de l’obertura de locals d’aquest matí, hi haurà dades de participació a les 14, les 18 i les 20 hores. Un seguiment que es podrà fer via web municipal i xarxes socials.
A partir de les 20.30 hores Ràdio Sant Quirze oferirà una programació especial, on s’informarà sobre el recompte de vots, tot repassant el desenvolupament de la jornada. El programa clourà amb els resultats i el 100 dels vots escrutats.

L’escrutini en directe
L’escrutini es podrà seguir també en línia, mitjançant el web: www.santquirzevalles.cat/escrutini. En aquest enllaç vinculat al web municipal s’aniran publicant les dades conforme els tècnics municipals responsables del procés vagin rebent el recompte de vots de totes les meses.

Recordem que les meses compten amb un total de 279 representants, i hi ha 18 transmissors de dades i representants de l’Ajuntament, preparats per a fer arribar l’escrutini a partir de les 20 hores.

Per a més informació del procés electoral, podeu consultar aquest enllaç.

fotos