Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat Eleccions

Els mitjans municipals entrevisten a fons els caps de llista de les candidatures del 28-M

A la informació de servei se suma el debat electoral i el seguiment de la jornada i l'escrutini el mateix diumenge d'eleccions


Els mitjans municipals entrevisten a fons els caps de llista de les candidatures del 28-M

Sant Quirze es prepara per les eleccions municipals del proper 28 de maig. Aquests dies els mitjans municipals difonen informació de servei per assegurar el bon funcionament de la jornada, així com entrevistes a fons de les nou candidatures, per tal de donar a conèixer els respectius programes electorals.

Entrevistes i debat electoral

Des d’aquest passat 12 de maig i fins el dia 26 es poden escoltar a l’emissora municipal les entrevistes als caps de llista de cada candidatura. Aquestes, realitzades pel director de Ràdio Sant Quirze, Sergi de Dios, recullen les prioritats de cada opció política, el més destacat del programa electoral i altres aspectes relacionats amb l’anàlisi de la realitat social del poble o el Sant Quirze del futur. Les entrevistes es combinen amb falques electorals que també s’han gravat prèviament.

D’altra banda, el proper 24 de maig tindrà lloc el debat electoral a la sala Josep Brossa de la Patronal. Els caps de llista de totes les candidatures debatran sobre diversos aspectes relacionats amb el municipi, en el marc d’un programa que s’emetrà en directe a www.santquirzevalles.cat/debat. L’entrada serà oberta a tota la ciutadania, prèvia reserva en aquest enllaç.

Informem

El butlletí municipal també recull una entrevista a fons i individual de tots els candidats i candidates a l’Alcaldia aquest proper mandat. L’edició especial aborda les eleccions municipals explicant tant el seguiment de la jornada com informacions de servei imprescindibles per a la ciutadania: on puc anar a votar, horaris, meses, etc.

Així mateix, recorda els mitjans municipals on es podrà fer el seguiment de la jornada: xarxes socials, web i Ràdio Sant Quirze, així com el de l’escrutini a partir de les 20 hores: www.santquirzevalles.cat/escrutini.
La ràdio emetrà a més un programa en directe des del tancament dels locals electorals fins el final del recompte de vots.
Recordeu, ja teniu disponible l’edició digital del butlletí en el document pdf relacionat en aquesta notícia.